KunstSalon in Nieuw-Sloten

GroenLinks doet in de aanloop naar de verkiezingen een toer door het stadsdeel om te horen wat er speelt. Op 9 maart gaat één van onze kandidaten in gesprek met beeldend kunstenaar Francisca Tollenaar van de KunstSalon. De avond is inclusief diner verzorgd door kok Miranda Klei.

Het Kunstdiner

De KunstSalon verzorgt inspirerende avonden in het atelier van beeldend kunstenaar Francisca Tollenaar met echte ontmoetingen en gesprekken voor in kunst en cultuur geïnteresseerde mensen met culinaire omlijsting. Het Kunstdiner is een maandelijkse avond van 19.00 - 22.00 uur genieten van echte kunst onder het genot van een glas wijn en een fijn gerecht van het seizoen, verzorgd door kok Miranda Klei. Tijdens een Kunstdiner laat Francisca laat haar schilderijen en tekeningen zien, vertelt erover en er is ruimte voor vragen.

Toer van de Ontmoeting

GroenLinks wil graag in contact komen met de bewoners van Nieuw-West. Daarom gaan onze kandidaten op een Toer van de Ontmoeting. Op 9 maart zal één van onze kandidaten (wie blijft nog even een verrassing!), aanschuiven bij het Kunstdiner in Nieuw-Sloten om te praten over hoe we het culturele aanbod kunnen versterken in Nieuw-West.

Aanmelden

Meld je aan door een email te sturen aan: FTollenaar@hotmail.com
Aanmelding is definitief na betaling: €17,50 overmaken naar NL90 INGB 0650 639189
ten name van M.Hoogland, onder vermelding van: KunstSalon naam + 9 maart 2018 + Kunstdiner

Locatie

KunstSalon
Maaseikstraat 3
1066 LX Amsterdam
Nederland