Hebt u ideeën over hoe ons stadsdeel mooier, beter en groener kan? Hebt u een vraag over de plannen van de stadsdeelraad voor Nieuw-West? Of bent u gewoon benieuwd naar wie er van GroenLinks in de deelraad zitten? Kom kennismaken tijdens de Pleinentoer 2011.

 

Op 8 januari en daarna elke eerste zaterdag van de maand is GroenLinks Nieuw-West aanwezig op verschillende pleinen in Nieuw-West:

2 april op het August Allebéplein (11.00) en Plein 40/45 (12.30)

7 mei op het Lambertus Zijlplein (11.00) en het Osdorpplein (12.30)

4 juni op het Belgiëplein (11.00) en het Sierplein (12.30)

GROENLINKS zet zich ook in Nieuw-West in voor een mooi, groen en sociaal stadsdeel, waarin het voor alle inwoners prettig wonen en werken is.

  • Een socialer en groener Nieuw-West
  • Een veiliger en schoner Nieuw-West
  • Groen Werkt! Doet u mee?

De raadsleden voor GroenLinks in de stadsdeelraad van Nieuw-West zijn: Avni Turgut (fractievoorzitter), Serdar Akyol en Martie Spork.

Als duo-raadsleden (meewerkende, niet stemgerechtigde raadsleden) voor GroenLinks zitten in de stadsdeelraad: Bert Stamkot, Hans Staphorsius, Hursit Özdemir en Mustapha Sahraouï.

Paulus de Wilt vertegenwoordigt GroenLinks in het dagelijks bestuur van Nieuw-West. Hij is portefeuillehouder voor onderwerpen als: wonen, stedelijke vernieuwing, kunst & cultuur, milieu, groen en dierenwelzijn.