Nieuwe GroenLinks afdeling in Nieuw-West

In maart 2010 zijn er verkiezingen voor het nieuwe grote stadsdeel Nieuw West. Dit stadsdeel wordt samengesteld uit de bestaande stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart. Om goed voorbereid mee te kunnen doen aan deze verkiezingen richt GroenLinks op 17 augustus een nieuwe afdeling op!

Met ruim 130.000 inwoners wordt Amsterdam Nieuw West meteen één van de grootste gemeentes in Nederland. Dit is een forse verandering. Om goed voorbereid aan deze verkiezingen mee te kunnen doen moet er een nieuw spetterend verkiezingsprogramma worden geschreven en goede raadsleden worden gezocht. In de oprichtingsvergadering van de nieuwe GroenLinks afdeling wordt daarvoor het startschot gegeven.

In de afgelopen vier jaar heeft GroenLinks in de drie stadsdelen bestuurlijke verantwoordelijkheid gedragen. Wat ons betreft doen we dat ook in het nieuwe stadsdeel. Het nieuwe programma en de kandidatenlijst moet Nieuw West wederom perspectief bieden op een groen en sociaal beleid.

U kunt GroenLinks helpen het nieuwe programma en de kandidatenlijst op te stellen. Laat ons uw suggesties voor programmapunten en kandidaten weten. U kunt daarvoor contact opnemen met de GroenLinks vertegenwoordigers in de oude drie stadsdelen. Of een e-mail sturen naar nieuw-west@groenlinks.nl.