We zoeken nieuwe bestuursleden!

De afdeling GroenLinks Amsterdam Nieuw-West is op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid sociale media die willen bijdragen aan het verder uitbouwen van onze afdeling.

Als secretaris ben je de spin in het web van de afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) leden en je verzorgt onze afdelingsnieuwsbrief. Daarnaast ben je een sociaal dier en word je enthousiast van het leggen van nieuwe contacten voor de afdeling. Vind je het leuk om te organiseren? Mooi, want je helpt mede de Algemene Ledenvergaderingen te organiseren waarbij je ook de notulen verzorgt.

Voor GroenLinks Amsterdam Nieuw-West is sociale media enorm belangrijk. Het is een manier om onze leden te bereiken en de bekendheid en invloed van onze afdeling te vergroten. Als algemeen bestuurslid sociale media kennen de sociale media dan ook geen geheimen voor jou. Je vindt het leuk om te schrijven en onze website bij te houden, waarbij je in het verzorgen van input en content uiteraard wordt bijgestaan door de rest van het afdelingsbestuur en de (steun)fractie.

Heb je interesse, stuur dan uiterlijk 2 april een korte motivatie naar nieuw-west@groenlinks.nl. Voor meer informatie of vragen kan je ook een mailtje sturen, we nemen dan snel contact met je op. Heb je zelf geen interesse maar weet je wel iemand die geschikt is, laat het ons dan ook weten!